Türkler ses verin sayımızı bilelim 🇹🇷

Kaç Türküz ATG okuyan ?

Merhaba. Birkaç Türk daha görmüştüm yorumlarda ama hiç ses vermiyorlardı :smiley:

1 Like

Ben bu marsin a.m.kk

1 Like

AGD okumuyorum. ATG okuyorum.

1 Like

Turkiyeden bende varım

1 Like

Okuyamıyoruz güncellenmiyor :joy:

1 Like

Bende buradayım​:raised_hand::raised_hand::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

1 Like

mars bize bahmiyi.d.d.d

2 Likes

Baştan ne güzeldi yeni başladığımda 1000 küsür bölümü soluksuz okumuştum… şimdi bekle dur. İyice de yavaşladı adam ama hayırlısı bakalım . Keşke kitap bitene kadar haberim olmasaydı da tamamlandığında hepsini birden okusaydım

1 Like

Tebrikler genius kardeşim . Typo olmuş düzenleme yeri bulamadım

Abi güncele takılmaktan nefret ediyorum

1 Like

Ben de 1390 bölüm filan varken başlamıştım. Şimdi böyle zor oluyor harbiden. Savaş bölümleri gelince ne yapacağım bilmiyorum çünkü o bölümleri yazar gerçekten gereksiz saçma uzatıyor. Sinir bozucu oluyor. Önceden hızlı hızlı geçiyordum sıkıcı bölümleri.

Vay be Türkçe konuşabilmek ne güzel ya. Başka türlü düşündüğümü aktarmak için bir yerimi yırtmam gerekiyor :smiley:

1 Like

Ben başladıgımda 600 bölüm falandı cinnet gecire gecire okudum hala da bekliyorum

Türk görmek iyi oluyor insan tek olmadığını hissediyor arada yazalımda sayımız belli olsun

Var mı başka bu da güzel update beklerken bunu okuyun dediğiniz tavsiye ettiğiniz başka bi novel

Haftada 1 bölüm biriktir desen heralde torunum okur